LUIS HEEFT ZIJN ZUSJE TERUG!!

 
 


Ons verhaal


   

Op 13 januari 2015 om 16:00 s'middags gaat de telefoon.

Wij krijgen het ongeloofelijke nieuws. Het kleine zusje van Luis is gevonden! Ze zit nu in het weeshuis en maakt het goed.  De enige informatie die we krijgen is haar naam, haar leeftijd en dat ze het naar haar zin heeft in het weeshuis. Hoe ze daar terecht is gekomen kunnen ze ons nog niet vertellen. Maar wij moeten wegens omstandigheden wel morgenochtend voor 11 uur laten weten of we haar in ons gezin willen opnemen!

Willen? Ja natuurlijk! We willen niks liever. Maar hoe gaat het verder? Moeten wij dan weer een volwaardige procedure opstarten? Alle kosten en verzameling van documenten weer van begin af aan? Moeten we weer 3 maanden in Nicaragua verblijven?

 

Het antwoord aan de andere kant van de telefoon is..ja...

 

Na de euforie sloeg de paniek ons om het hart. Het zou in dit geval niet mogen uitmaken. Maar hoe gaan we dit in deze korte tijd financieel aanpakken!? 

 

Wij hebben diezelfde avond nog besloten om de procedure te accepteren. Want hoe kunnen wij Luis ooit nog recht aankijken als we nu deze kans laten schieten vanwege het geld? 

Om 9:15 de volgende ochtend hebben we dan ook gebeld en de ingang van een tweede procedure geaccepteerd. 

 

Wij hebben onze trots opzij geschoven en zijn deze donatiesite begonnen. En blij toe!


Want dankzij heel veel fantastisch lieve mensen hebben wij nu alle procedurekosten kunnen betalen!...sterker nog, ook nog wat over om de eerste maand naar terugkomst te overbruggen. De rest hebben we gelukkig bij kunnen lenen en de vliegtickets zijn door Opa Jos betaald.

Wij hebben ,dankzij jullie allemaal, zijn zusje uit het weeshuis kunnen ophalen en we zijn ondertussen samen met haar weer lekker terug in Nederland. Ze heeft het erg naar haar zin hier en went elke dag een beetje meer. Na dit avontuur hebben we het, samen met jullie hulp, voor elkaar gekregen dat deze twee samen kunnen opgroeien en onze dank hiervoor is oneindig. Luis en Hennesy zijn gek op elkaar en Luis hoeft zich vanaf nu nooit meer zorgen om haar te maken. Behalve dan dat hij vind... dat ze behoorlijk irritant kan zijn. Maar zo gaat dat dus...tussen broer en zus :-)
Wat was eigenlijk “het benodigde bedrag” ?  

 

Ga naar    Adoptiekosten